Boek leiderschap

LEIDERSCHAP, MAKKELIJKER DAN JE DENKT!

Praktische oplossingen voor werk én gezin.

Leiderschap, makkelijker dan je denkt’ was het eerste boek van auteur Ronald Dingerdis. Ronald is oprichter van van trainingsbureau en adviescentrum 4Motivation – Dingerdis Coaching en Training en specialist op het gebied van leiderschap, effectief gedrag en rotsvaste communicatie. Ronald heeft veel onderzoek gedaan naar die elementen die een ieder succesvol maken. Jarenlange studies hebben bijgedragen aan inzichten aan de hand waarvan hij een methode heeft ontwikkeld, gebaseerd op verantwoordelijkheid, om mensen leiderschap aan te leren. Al zijn ervaringen hebben hem doen besluiten om een boek te schrijven.

Leiderschap is het uitoefenen van invloed op je omgeving. Dat doe je op je werk, in je gezin … eigenlijk overal. Maar welk gedrag is effectief in welke situatie en wat zijn de resultaten daarvan?

Het boek ‘Leiderschap, makkelijker dan je denkt’ gaat over die zaken en gedragingen waar we ons niet bewust van zijn maar wel willen worden. Met het boek krijg je inzichten om dingen anders en soms effectiever op te pakken. Wat kun je doen of beter laten om ervoor te zorgen dat mensen in je omgeving meer betrokken, met verantwoordelijkheid en gemotiveerd aan het werk of bezig zijn. Geen boek met theorieën en modellen waaruit blijkt hoe je het moet doen. Maar een boek waarin aan de hand van herkenbare voorbeelden de vertaling gemaakt is naar wat je moet doen, waardoor bewustwording ontstaat. Een aanpak die maakt dat je effectief leiderschap zult ervaren.

‘Leiderschap, makkelijker dan je denkt’ door Ronald Dingerdis.

Prijs € 34,55  (inclusief verzendkosten) en te bestellen door op onderstaand knop te klikken.