Testimonial Guus Diederen

Ik wil graag vertellen wat ik van de Leiderschapstraining on-the-job van Ronald Dingerdis vind.

Ronald, mijn ervaring met jouw trainingen zijn erg positief en de manier waarop jij de dingen vertelt en uitlegt geven mij veel energie.
Omdat ik niet wist wat ik van jouw training moest verwachten en mij dit veel energie en inspiratie gaf heb je aan alles voldaan wat ik denk nodig te hebben voor de toekomst.

Het begon al met de manier van ontvangst in Wassenaar en de manier waarop je daar de lessen gaf.
Goede sheets, goede discussies, genoeg tijd om over onderwerpen te praten en goede praktijkonderwerpen bespreekbaar te laten worden door collega’s.

De wijze waarop je met name de training on-the-job gaf op het station met de kaarten gaf veel interactie waardoor het niet te statisch werd. Het belangrijkste wat ik uit jouw trainingen heb gehaald is dat je met rust, kijken, observeren, luisteren en doorvragen goede gesprekken kan voeren met de medewerkers.

Het verschil met andere trainingen is dat je dingen beter naar de praktijk vertaald en het ook inzichtelijker maakt, zodat praktijk en theorie beter tot elkaar komen.

Een verbetering zou zijn als we meer ruimte zouden hebben op het station, zodat we met meer mensen daar konden zitten. Maar ik denk dat wij dit goed hebben gecompenseerd door op de site praktische onderwerpen te bespreken en te laten zien en in een nabij gelegen restaurant in alle rust over een flink aantal onderwerpen hebben kunnen praten.

Je uitleg, advies, het luisteren en het openstaan voor onze mening gaf voor mij de doorslag om je als een topcoach te zien. Daar ben ik je dan ook erg dankbaar voor en ik hoop dat ik nog meer dingen van je mag leren in de toekomst.

Ik kijk dan ook met veel spanning uit naar je nieuwe boek zodat ik daar weer nieuwe energie uit kan halen.

Met vriendelijke groet,

Guus Diederen, Sitemanager BP de Grachten