Testimonial Mirjam Blanke

Ik heb de trainingsmiddag als zeer positief ervaren, ik had geen idee wat ik me erbij moest voorstellen. De training is dan ook boven mijn verwachting uitgestegen.
De wijze waarop Ronald Dingerdis de training geeft is uniek, professioneel en zeer leerzaam.

Mijn belangrijkste inzichten die ik uit de training heb gehaald zijn: alles is mogelijk, ook al denk je dit kan niet, dan is er altijd een weg die het wel mogelijk maakt. De oefening die ik deed van de verbindingen maken, is een echte eyeopener! Ik heb hem zelfs bij mijn collega gedaan!
En door subtiele veranderingen in je stem, welke woorden je gebruikt en in je lichaamshouding zijn de gesprekken opeens heel anders! Dus met minimale veranderingen bereik je meer mensen.

Deze training was bijzonder omdat we privé training kregen. Ronald weet heel goed de vinger op de zere plek te leggen, maar ons ook daarin zo te stimuleren dat we de zere plek kunnen verzorgen en kunnen verbeteren. De handvatten die Ronald ons heeft gegeven kunnen in elke branche uitgevoerd worden, dit maakt de training ook voor iedereen toegankelijk.

De verbeteringen / veranderingen die we direct hebben doorgevoerd zijn: autohopper ( huurauto’s ) schuin voor de total loss auto’s te plaatsen, op de verhuurauto’s is door middel van magneetplaten direct reclame mogelijk, de klant die komt aanrijden ziet de reclame en de mooie luxe auto’s en wordt onbewust naar de receptie geleid zonder de total loss auto’s te zien. Het ziet er vriendelijker uit. In gesprekken let ik erop dat ik de schouder aan schouder methode toepas. Ik merk hier positief verschil in! En we vragen veel meer door. Heel verrassend is dat we op onze Facebook pagina deze week 3 positieve reactie geplaatst hebben gekregen! En meer likes gecreëerd hebben. Er heeft ook een verzekeringsmaatschappij op FB een positieve reactie achtergelaten. Ik heb ze direct gebeld en dit telefoongesprek is heel positief geweest.

Ik kan alleen maar tegen jou zeggen DANKJEWEL!

Met vriendelijke groet,

Mirjam Blanke, Marketing en Sales, Debiteuren beheer, Administrator bij ABS Skiljan / Autohopper en fitness instructor bij Koremi