Testimonial Ben ter Bogt

Ben ter Bogt – CEO

Ronald heeft een uitstraling van positieve energie.
Zodra Ronald bij ons bedrijf binnenkomt glunderen de mensen al direct.
Ronald stelt altijd alles in het vermogen om de eventuele muren in een bedrijf tussen verschillende afdelingen of personen te ontmantelen en zorg te dragen voor een “familie sfeer” vol gunning.

Hij zet de juiste mensen op de juiste werkplek, waardoor deze mensen gelukkig zijn in hetgeen ze doen. Hij geeft de mensen een stuk zelf verantwoording wat erg belangrijk is voor iedereen.
Ronald is een “mensen smid”en smeed mensen aan elkaar en zorgt ervoor dat dit smeedwerk intact blijft. Een stukje onderhoud hoort hier bij, wat hij ook voor je kan verzorgen maar dat kun je zelf ook. Ronald kan je dit leren.

Zo groot als Ronald is, zo goed als hij zijn werkzaamheden verricht. Een man met een niet uitputbare positieve energiebron die zijn kwaliteiten ( en die heeft hij erg veel ) inzet in het belang van anderen. Zijn werk is niet zijn werk, het is zijn manier van leven. Hier geniet hij van, dit is wat hij leuk vind, en dit is waar hij heel erg goed in is.

Ik heb een goede vriendschap met Ronald, net als alle andere bedrijven (mensen) waar ik hem aanbevolen heb.
Niet met Ronald samenwerken is een gemiste kans. De rendementen van Ronald zijn voor vele bedrijven heel erg groot te noemen. Rust, verantwoordelijkheden bij de mensen in de organisatie, mensen op een werkplek waarmee de mensen gelukkig zijn.

Bijna alle mensen in ons bedrijf zijn blij dat het weer maandag is om te kunnen gaan werken.
Een goede organisatie draait alleen met trotse medewerkers die een bedrijf dragen alsof het hun eigen bedrijf is. Dit is zo bij ons het geval.

Je behoort zelf actie te ondernemen, en zelf vervolg te regelen, maar in het begin is het fijn de ondersteuning van Ronald te kunnen krijgen.
Het kost in het begin wat moeite, maar je krijgt er enorm veel voor terug in de toekomst.

Onthoud, dat een directeur gewoon een collega is, alleen moet hij soms iets doen wat een ander niet leuk vind.
Ben