Testimonial Hein de Vroe

  1. Hoe heeft u de training ervaren? De training is verrassend, omdat het een frisse kijk op het vak geeft. De methode die is aangeleerd, kan op simpele wijze geheel of gedeeltelijk worden ingepast in bestaande trainingen.
  2. Heeft de training aan uw verwachting voldaan? Voor het grootste deel wel; hij was immers bedoeld om de nieuwe trainers in mijn groep een methode aan te leren die snel toepasbaar en geloofwaardig is. De mensen zijn enthousiast en hebben extra motivatie gevonden.
  3. Wat vond u van de wijze waarop de training werd gegeven? Ronald heeft een prettige manier van interactie, je voelt je snel op je gemak. Hij heeft grote kennis van zaken en ziet overal het positieve van in. Het interactiedeel was op de 2e dag wat minder, dit heb ik ook met Ronald gedeeld. Hij heeft dat de derde dag volledig goed gemaakt!
  4. Wat zijn de belangrijkste inzichten die u uit de training heeft gehaald? Op de eerste plaats wat trainerstechnische zaken als ‘gulden driehoek’ ‘zoek de friendly face’, ‘muziek-ondersteuning’, houding, de 10 x do en do not,  intonatie en non-verbale effect. Op de tweede plaats inhoudelijk: 30% dataoverdracht per training, 3 x herhalen, earn the right to be there, ouder-kind-volwassen houding, gebruik van templates als accelerated learning, data-transfer, vragen stellen, humor.
  5. Wat maakt deze training anders dan andere trainingen die u heeft gevolgd? Door de snelheid, afwisseling en interactie, heb je niet het idee dat je 3 lange dagen bezig bent geweest. Theorie was ondergeschikt aan praktijk. De evaluatiefilmpjes die we kregen opgestuurd zijn zeer motiverend om doorlopend kritisch te blijven op het resultaat.

Deze training heeft gebracht wat ik zocht, en meer dan dat door de verrassende manier van trainen! Hulde aan Ronald en jullie organisatie.

Hein de Vroe, Trainingmanager – Preventiecoordinator at BP Europa SE – BP Nederland